TUDOR Accu / Batterij EXIDE AGM (ETX7A-BS)

 • Artikelnr: ETX7A-BS
 • EAN: 3661024033817
 • SKU: 190709644
 • Verpakkingseenheid: 1
 • Handelsnummers: YTX7A-BS
Zoek alternatieven voor dit artikel

Specificatie

De TUDOR accu ETX7A-BS is van erg hoge kwaliteit. Heeft 6Ah aan vermogen  Met deze YTX7A-BS accu koop je een accu waar je jaren lang startplezier van gaat hebben. Deze voordelige accu heeft 12 volt aan spanning met een sterkte van 6Ah. De koudstartstroom van deze accu bedraagt 90A(EN). Afmetingen bedragen een lengte van 150mm, breedte 87mm, en een hoogte van 93mm.

De TUDOR ETX7A-BS heeft een poolvolgorde van 0 wat in geval van ‘0’ inhoudt dat links de - pool zit en in geval van ‘1’ houdt dit in dat links de + pool is gelokaliseerd.

Verifieer deze accu altijd even met onze kentekencheck, of zoeken op het juiste merk-model-voertuig. Er kunnen zo nu en dan nog wat specifieke verschillen in zitten welke je via deze zoekmethode uitsluit. Twijfel je? Vraag het ons even, we kijken graag met je mee!

 

Voor alle overige technische informatie klik je hier.

Attributen
Spanning (Volt) 12
Batterij (vermogen Ah) 6
Hoogte [mm] 93
Breedte [mm] 87
Lengte [mm] 150
Koudstartstroom EN (A) 90
Poolvolgorde 0
Houderuitvoering B0

Toepasbaarheid

   

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

  Laagste prijsgarantie

  Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
  Kijk hier hoe het werkt!

  Ik begrijp het

  Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info