Onderdelen ROVER 2000-3500 Hatchback (SD1)

Rover SD1 is zowel de naam van code en de uiteindelijke productie naam gegeven aan een reeks van grote uitvoerende auto's gebouwd door British Leyland (BL), onder het merk Rover. Het werd geproduceerd door zijn Specialist, Rover Triumph en Austin Rover divisies van 1976 tot 1986, toen het werd vervangen door de Rover 800. De SD1 werd op de markt gebracht onder verschillende namen, waaronder Rover 3500, Rover 2300 en Rover Vitesse. In 1977 won het de Europese Auto van het Jaar titel. 

Meer informatie over ROVER 2000-3500 Hatchback (SD1) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info