Onderdelen PORSCHE CAYMAN (981)

De Porsche Cayman is een achterste mid-motoren, achterwielaandrijving 2-zits luxe sportwagen geproduceerd door Porsche AG uit Duitsland. Het eerst gelanceerd in de 2006 modeljaar, de Cayman is een coupe afgeleid van Porsche's tweede en derde generatie Boxster roadster. Net als de Boxster, werden de meeste Caymans in Finland voor Porsche geassembleerd door Valmet Automotive (de rest wordt geassembleerd in Zuffenhausen, Stuttgart, Duitsland). Porsche's vice-voorzitter, Holger P. Haerter verklaarden dat hun contract met Valmet Automotive zal eindigen in 2012, en de productie van de Cayman zal worden uitbesteed aan Magna Steyr Fahrzeugtechnik van Graz, Oostenrijk. (Panorama, 2008). Meer recent, zoals Volkswagen veronderstelde uiteindelijke controle van Porsche AG, die overeenkomst viel door, en de productie van zowel kaaimannen en Boxsters na 2012 zal in de voormalige Karmann-fabriek in Osnabrück, Duitsland, nu eigendom van Volkswagen en gebruikt voor de productie van de nieuwe 2012 Cabriolet Golf.

Meer informatie over PORSCHE CAYMAN (981) >>

Model
bouwjaar
03 2013 - 05 2016
03 2013 - 05 2016
03 2013 - 05 2016

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info