Onderdelen OPEL ARENA Bus (A97)

De Opel Arena was een pick-up truck, die werd geproduceerd van januari 1997 tot augustus 2001. Als een vervanging voor de Isuzu Midi Renault Trafic werd aangenomen met kleine aanpassingen door General Motors. Het model werd aangeboden in Engeland als Vauxhall Arena en als Chevrolet Van Ruimte in Brazilië. Het gaf hem als een minibus met maximaal acht zitplaatsen of als gesloten bestelwagen, elk met een optionele hoge dak. Werd aan de voorwielaandrijving uitgerust met een 1.9-of 2.5-liter viercilinder dieselmotor met 44 kW/60 pk en 55 kW/75 pk.

Meer informatie over OPEL ARENA Bus (A97) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info