Onderdelen OPEL ASTRA G Hatchback (T98)

De Opel Astra is een auto van Opel/GM uit de compacte middenklasse. De wagen biedt plaats aan vier volwassenen of twee volwassenen en drie kinderen en, afhankelijk van de uitvoering, een bepaalde hoeveelheid bagage. Het model kent drie basis carrosserieën, namelijk hatchback, sedan en stationwagen. Elke carrosserievorm is met verschillende uitrustingsniveaus verkrijgbaar. Naast deze basiscarrosserieën zijn er bij de verschillende generaties coupé-, cabrio- of cabrio-coupévarianten te vinden. Tevens is er van elke generatie een sportieve, snelle versie verkrijgbaar.

De Astra wordt onder andere gebouwd in fabrieken in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Zuid-Afrika, India, Polen en Rusland. De grootste concurrenten van de Opel Astra zijn de Ford Focus en de Volkswagen Golf. Er zijn sinds de introductie van de Astra in 1991 meer dan 10.000.000 exemplaren van de band gerold waarmee het de succesvolste Opel aller tijden is.

Meer informatie over OPEL ASTRA G Hatchback (T98) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info