Onderdelen BENTLEY BROOKLANDS Coupé (RBS_)

De Bentley Brooklands was een luxueuze sedan van het Britse merk Bentley. De Brooklands werd in 1992 geïntroduceerd als het nieuwe vlaggenschip van het merk nadat de Bentley Mulsanne en de Bentley Eight uit productie waren genomen. In 1998 werd de Brooklands vervangen door de Arnage. Tijdens de Autosalon van Genève van 2007 werd de naam Brooklands nieuw leven ingeblazen. Deze nieuwe Brooklands is een tweedeurs vierzits coupé die in 2008 op de markt kwam.

Meer informatie over BENTLEY BROOKLANDS Coupé (RBS_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info