Onderdelen NISSAN MURANO II (Z51)

De Nissan Murano is een mid-size crossover SUV eerst verkocht door Nissan in december 2002 als een 2003 model. Nissan introduceerde de Murano als zijn eerste crossover SUV voor de Verenigde Staten en Canada. Aanvankelijk ontworpen bij Nissan America in La Jolla, Californië, de eerste generatie Murano was gebaseerd op de Nissan FF-L platform voor het eerst gebruikt door de derde generatie Altima. De gemeenschappelijke Europese versie van de Murano begon omzet in 2004. Een convertible variant, zoals de CrossCabriolet markt gebracht, in première op de 2010 Los Angeles International Auto Show voor modeljaar 2011.

Meer informatie over NISSAN MURANO II (Z51) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info