Onderdelen NISSAN X-TRAIL (T31)

De Nissan X-Trail is een compacte crossover SUV geproduceerd door de Japanse automaker Nissan sinds 2001. Het was een van Nissan's eerste crossover SUV's en werd uitgebracht ongeveer dezelfde tijd als diverse andere bedrijven concurrerende auto-gebaseerde compacte SUV's, waaronder de Suzuki Grand Vitara, Ford Escape en de Mazda Tribute broer, de Hyundai Tucson, Honda CR-V en de Toyota RAV4. De X-Trail is gepositioneerd onder de truck-gebaseerde Xterra en Pathfinder en werd nooit door dealers in de Verenigde Staten aangeboden. De eerste generatie was beschikbaar in Canada totdat het werd vervangen door de Rogue. Echter, zowel de Rogue en de X-Trail worden verkocht in Mexico. De Rogue deelt hetzelfde platform als de tweede generatie X-Trail en is zeer vergelijkbaar met de Qashqai.

Meer informatie over NISSAN X-TRAIL (T31) >>

Model
bouwjaar
06 2007 - 11 2013
06 2008 - 11 2013

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT