Onderdelen NISSAN 350Z Coupé (Z33)

De Nissan 350Z (bekend als Nissan Fairlady Z Z33 in Japan) is een tweezits sportwagen die werd vervaardigd door Nissan 2002-2009 en markeert de vijfde generatie (codenaam: Z33) van Nissan Z-auto lijn. De 350Z in productie in het najaar van 2002 en werd verkocht en als model 2003 op de markt gebracht. Het eerste jaar was er slechts een coupe, als de roadster niet debuut tot het volgende jaar. Aanvankelijk was de coupe kwam in basis, Enthousiast, prestaties, Touring en Track versies, terwijl de roadster was beperkt tot Enthusiast en Touring uitrustingsniveaus. De Track stuwing kwam met lichtgewicht wielen en Brembo remmen, maar de afstelling van de ophanging was hetzelfde als alle andere coupes. De Nissan 350Z is opgevolgd door de 370Z voor het modeljaar 2009.

Meer informatie over NISSAN 350 Z Coupé (Z33) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info