Onderdelen FORD USA EXPLORER

De Ford Explorer is een sport utility voertuig geproduceerd door de Amerikaanse fabrikant Ford sinds 1990. Het is vervaardigd in Chicago, Illinois. Ook werd geassembleerd in Hazelwood, Missouri tot de fabriek gesloten op 10 maart 2006. De Ford Explorer ging over tot een van de meest populaire SUV's op de weg geworden. Het model jaren tot en met 2010 waren de traditionele body-on-frame, mid-size SUV's. Voor het modeljaar 2011, Ford verhuisde de Verkenner naar een meer moderne unibody, full-size crossover SUV / crossover utility vehicle platform, dezelfde Volvo-afgeleide platform van de Ford Flex en Ford Taurus gebruik. Het is gleuf tussen de traditionele body-on-frame, full-size Ford Expedition en de mid-size CUV Ford Edge. Hoewel buiten vergelijkbaar, hoeft de vijfde generatie Explorer, Ford Edge en Ford Escape niet platforms delen. De vijfde generatie Explorer heeft echter platforms delen met de Ford Flex en Lincoln MKT.

Meer informatie over FORD USA EXPLORER >>

Model
bouwjaar
09 2001 - 12 2005
09 2001 - 12 2005

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info