Onderdelen FORD USA BRONCO

De Ford Bronco is een tweedeurs Sports Utility Vehicle die tussen 1966 en 1996 werd geproduceerd door Ford Motor Company. De auto is onder te verdelen in vijf generaties. De auto werd geïntroduceerd als concurrentie voor de Jeep CJ-5 en de SUV International Harvester Scout. In 1978 echter kwam Ford met een geheel nieuw ontwerp gebaseerd op de Ford F-Series. Een grotere, robuustere Bronco als concurrentie voor de Chevrolet K5 Blazer, de Jeep Cherokee SJ en de Dodge Ramcharger. Dientengevolge kunnen Bronco's globaal worden ingedeeld in twee categorieën: de vroegste Bronco's (1966–1977) en de full-size Bronco's (1978–1996).

Meer informatie over FORD USA BRONCO >>

Model
bouwjaar
10 1977 - 09 1980

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info