Onderdelen MITSUBISHI COLT CZC VI Cabriolet (RG)

Mitsubishi Colt is een naambord van Mitsubishi Motors, dat is toegepast op een aantal auto's sinds 1962. Het werd voor het eerst geïntroduceerd met een reeks van kei en subcompact auto's in de jaren 1960, en vervolgens voor de export versie van de subcompact Mitsubishi Mirage tussen 1978 en 2002. Chrysler, Mitsubishi's oude partner, gebruikt ook de naam bij de toepassing van haar langlopende praktijk van rebadging Mitsubishi voertuigen zoals de Dodge en Plymouth Colt gevangen invoer voor de Noord-Amerikaanse markt tussen 1970 en 1994.

Meer informatie over MITSUBISHI COLT CZC VI Cabriolet (RG) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info