Onderdelen MITSUBISHI ECLIPSE II (D3_A)

De Mitsubishi Eclipse is een sport compacte auto die in productie was tussen 1989 en 2011. A convertible koetswerk werd toegevoegd voor het 1997 model jaar. Het is genoemd naar een ongeslagen 18e-eeuwse Engels renpaard die 26 races gewonnen, en is ook verkocht als de Eagle Talon en de Plymouth Laser gevangene invoer door Mitsubishi Motors 'nauwe relatie met de Chrysler Corporation. Hun partnerschap stond bekend als Diamond-Star Motors, of DSM, en het voertuig trio door het einde van de tweede-generatie lijn werden soms door de DSM naam onder liefhebbers kringen genoemd. In Japan, werden alleen de eerste twee generaties verkocht tegen een specifieke Japanse winkelketen genaamd Mitsubishi Auto Plaza.

Meer informatie over MITSUBISHI ECLIPSE II (D3_A) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info