Onderdelen MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W166)

De Mercedes-Benz M-Klasse is een mid-size luxe crossover sport utility vehicle (SUV), voor het eerst aangeboden in 1997 als model 1998, en gebouwd door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz. Geleidelijk aan, de M-Klasse werd een verkoopsucces in de Verenigde Staten en Mexico. In termen van grootte, wordt slotted tussen de kleinere GLK-Klasse (gebaseerd op het C-klasse) en de grotere GL, waarmee het deelt platforms. Voor een korte tijd, tussen de jaren 1999 en 2002, de M-Klasse is ook gebouwd door Magna Steyr in Graz, Oostenrijk, voor de Europese markt, voordat alle productie verplaatst naar de Amerikaanse fabriek in de buurt Vance, Alabama. Vanaf eind 2012 werd de M-Klasse ook geassembleerd in nieuwe fabrieken in Pune, India en Wanaherang, Indonesië.

Meer informatie over MERCEDES-BENZ M-KLASSE (W166) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info