Onderdelen AUSTIN MAESTRO Fastback (XC)

De Austin Maestro is een compacte vijfdeurs hatchback auto (en twee-deurs van derivaat), dat werd geproduceerd 1983-1995, eerst door de Austin Rover dochteronderneming van British Leyland (BL), en vanaf 1988 door zijn opvolger, de Rover Group. De auto werd geproduceerd in de voormalige Morris-fabriek in Cowley, Oxford. Het werd eerst verkocht als een Austin en een MG. Latere modellen zijn soms aangeduid als de Rover Maestro, maar het model nooit de Rover badge droeg. Afstammelingen van de Maestro worden nog steeds geproduceerd in China.

Meer informatie over AUSTIN MAESTRO Fastback (XC) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info