Onderdelen ISUZU ASCENDER

De Isuzu Ascender is een mid-size SUV gebouwd door General Motors voor Isuzu. Ingevoerd voor het modeljaar 2003, de 7-passagier Ascender was een re-badged GMC Envoy. Het verving de Japanse gebouwd mid-size Isuzu Trooper. Een kortere 5-passagier model werd voor het modeljaar 2005 gemaakt als een vervanging voor de Rodeo en de Axiom. Een Displacement on Demand V8 werd in 2005 geïntroduceerd. Isuzu eenmaal een brede lijn van vrachtwagens, auto's en SUV's aangeboden, maar de Ascender was laatste en enige inzittende voertuig Isuzu's tot de invoering van de ook langzaam verkochte Isuzu i-serie pick-up trucks, die ook werden gebouwd door GM in Noord-Amerika. De Ascender werd nooit in Canada verkocht als Isuzu had aangekondigd, op het moment, haar terugtrekking uit daar.

Meer informatie over ISUZU ASCENDER >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info