Onderdelen ISUZU TROOPER II (UB)

De Isuzu Trooper is een mid-size SUV die werd geproduceerd door de Japanse automaker Isuzu tussen 1981 en 2005. Het werd internationaal geëxporteerd als de Isuzu Bighorn, Isuzu Trooper, Isuzu Trooper II, Caribe 442, Acura SLX, Chevrolet Trooper, Subaru Bighorn, SsangYong Korando Family, Honda Horizon, Opel / Vauxhall Monterey, Holden Jackaroo, en Holden Monterey. Er waren twee generaties van Trooper, de eerste wordt geproduceerd uit 1981-1991, en de tweede wordt geproduceerd uit 1991-1997 met een aanzienlijke vernieuwing in 1998 tot de stopzetting van de productie in 2005. Het begon als een vrij basic en enigszins underpowered on-en off-road voertuig, alleen aangeboden met vier-cilinder motor, vijf versnellingen handgeschakelde transmissie, en part-time vierwielaandrijving. De eerste generatie geëvolueerd om zowel en luxe voorzieningen, inclusief optionele airconditioning, elektrische ramen, en een meer krachtige V6-motor toe te voegen. De tweede generatie was meer verfijnd nog, verkrijgbaar in twee-wiel aandrijving en vier.

Meer informatie over ISUZU TROOPER II (UB) >>

Model
bouwjaar
08 1991 - 07 1998

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info