Onderdelen FORD RANGER (ER, EQ, R_)

De Ford Ranger is een naam die door de jaren heen op verschillende types pick-ups is gebruikt door de Ford Motor Company. Van origine werd de naam gebruikt voor een versie van de F-serie en stond tussen 1965 tot 1981 uitsluitend voor een stylingpakket. Vanaf modeljaar 1983 werd de naam Ranger gebruikt voor een nieuwe compacte pick-up uitsluitend bedoeld voor de Noord-Amerikaanse markt. In 1998 werd hier een internationale variant aan toegevoegd. Ford besloot in 2011 om de twee modellijnen beide te beëindigen en te vervangen door de nieuwe Ranger T6.

Meer informatie over FORD RANGER (ER, EQ, R_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info