Onderdelen DAIHATSU FEROZA Hard Top (F300)

De Daihatsu Rocky is een mini-SUV die werd geproduceerd door de Japanse autofabrikant Daihatsu tussen 1987 en 1998. Het staat bekend als de Daihatsu "Lovibond" Rocky in Japan, ook wel bekend als de Daihatsu Sportrak in het Verenigd Koninkrijk en de Daihatsu Feroza in andere delen van Latijns-Amerika, Australië en Europa. Om verwarring te voorkomen, eigenaars verwijzen vaak naar de modellen door hun fabriek modelnummer F-300 of F-310. De F-310 variant, zoals de MkII Sportrak of Feroza II op de markt gebracht werd gekenmerkt door een uitlopende bewakers om een grotere spoorbreedte dan de F-300 tegemoet.

Meer informatie over DAIHATSU FEROZA Hard Top (F300) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info