Onderdelen CHRYSLER CONCORDE

De Chrysler Concorde was een grote vierdeurs, full-size, voorwielaangedreven sedan geproduceerd door Chrysler 1993-2004. Het verving de Chrysler Fifth Avenue op de line-up. Een van Chrysler 3 originele Chrysler LH platform modellen afkomstig uit de American Motors / Renault ontworpen Eagle Premier, vroeger revolutionair cab forward design. De Concorde was gerelateerd aan de Dodge Intrepid, Eagle Vision, Chrysler 300M, Chrysler LHS, en de elfde en laatste generatie Chrysler New Yorker. Het was op Car and Driver magazine tien beste lijst voor 1993 en 1994.

Meer informatie over CHRYSLER CONCORDE >>

Model
bouwjaar
10 1992 - 09 1997

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info