Onderdelen CHRYSLER VOYAGER / GRAND VOYAGER III (GS_, NS_)

De Chrysler (Grand) Voyager (ook: Town & Country) is een van de eerste MPV's (Multi-Purpose Vehicle). Chrysler introduceerde het model onder de naam Dodge Caravan in 1984 in de Verenigde Staten. Dit eerste model werd in 1988 in Europa ingevoerd als Chrysler Voyager en werd een groot succes. In 1991 verscheen de tweede generatie, in 1996 opgevolgd door de derde generatie die erg anders vormgegeven was dan het oude vierkante model. In 2001 verscheen de vierde generatie die in 2004 een facelift onderging. In 2007 verscheen de huidige, vijfde generatie. De Voyager heeft nog steeds een zeer groot marktaandeel in het segment der fullsize MPV's en is leverbaar met een benzine- en een dieselmotor, uitsluitend met automaat.

Meer informatie over CHRYSLER VOYAGER / GRAND VOYAGER III (GS) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info