Onderdelen CHRYSLER LE BARON Sedan

De Chrysler LeBaron (of Chrysler Imperial LeBaron) was oorspronkelijk een klassieke luxe auto van de jaren 1930 vervaardigd door Chrysler die concurreerden met andere luxe auto's van het tijdperk, zoals Lincoln en Packard. De LeBaron is uitgegroeid tot een van de langstlopende naamplaatjes in de Chrysler geschiedenis. De Lebaron was de luxe versie van de Imperial, tot 1975. De Lebaron werd opnieuw geïntroduceerd in 1977 als Chryslers goedkoopste model, tot 1995. Chrysler heeft de "LeBaron" naam sindsdien toegepast op vijf verschillende generaties gebouwd door de Chrysler divisie :

Meer informatie over CHRYSLER LE BARON Sedan >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info