Onderdelen ALFA ROMEO GIULIETTA (940_)

De Alfa Romeo Giulietta (Type 940) is a kleine familie auto geproduceerd deur de Italiaanse autofabrikant Alfa Romeo. Giulietta production Begon against Het Einde van 2009 en Werd geïntroduceerd op de maart 2010 Geneva Motor Show. In ENL overlevingsplan in februari 2009 toegezonden Aan de amerikaanse regering, Chrysler (EEN partner van Alfa Romeo moederbedrijf Fiat) meldde dat-de 147 vervanging Zou op de Markt Komen ALS de Milano en DAT Het Kan Worden gebouwd in de Verenigde Staten. Echter, VANAF begin 2010 Fiat Werd daarvan van plan voor OM Zich te concentreren op Het brengen van grotere models to the VS, including de Giulia. Giulietta Kwam op de Tweede te plaats in de 2011 europese Auto Van Het Jaar awards. Tussen 2010 en 2012 Aproximat zijn er 200.000 Giuliettas gebouwd.

Meer informatie over ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info