Onderdelen ALFA ROMEO MITO (955_)

De Alfa Romeo MiTo (Type 955) is een driedeurs luxe supermini officieel geïntroduceerd op 19 juni 2008, in Castello Sforzesco in Milaan, Italië met een internationale introductie op de British Motor Show in 2008. De auto beschikbaar was alle Alfa's belangrijkste markten in stadia van juli. De driedeurs hatchback is voorwielaandrijving en zal worden verkocht om te concurreren met de MINI en de nieuwere Audi A1. Ontworpen door Centro Stile Alfa Romeo, het ontwerp is geloofd te worden geïnspireerd door de 8C Competizione.

Meer informatie over ALFA ROMEO MITO (955_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info