Onderdelen ALFA ROMEO 2600 Spider (117_)

De Berlina, Spider en Sprint waren gebaseerd op de overeenkomstige modellen in de 2000-reeks, en alle drie erfde de body styling van hun voorgangers met kleine facelift. De grootste verandering was de motor. Een gloednieuwe alles-lichtmetalen 2.6 liter motor met zes cilinders in lijn en twee bovenliggende nokkenassen vervangen de vroegere vier-cilinder motor met een gietijzeren blok dat gedateerd terug naar de 1900 serie van 1950. Twee carburateurs werden aan de Berlina motoren, terwijl de Sprint, Spider en Sprint Zagato motoren had drie twin-stikken horizontale carburateurs en ontwikkeld 145 pk (108 kW). Het OSI De Luxe is verkrijgbaar met de twee-carb of de drie-carb setup. 

De totale productie voor de Sprint was 6.999 auto's, en voor de Spider 2255 auto's

Meer informatie over ALFA ROMEO 2600 Spider (117_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info