Onderdelen ALFA ROMEO 33 Sportwagon (905_)

Aanvankelijk bekend als de Alfa 33 (Type 905), werd de 5-deurs hatchback gelanceerd in 1983 en een stationwagon-versie (aanvankelijk badged Giardinetta, later badged SportWagon) werd ingevoerd het volgende jaar op hetzelfde moment als een four-wheel drive versie van de hatchback. De hatchback werd gestyled door Ermanno Cressoni in het Centro Stile Alfa Romeo, [4] terwijl de stationwagon is ontworpen door Pininfarina. In tegenstelling tot de Alfasud, 3-deurs of coupe versies waren niet beschikbaar.

Meer informatie over ALFA ROMEO 33 Sportwagon (905_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info