Onderdelen ALFA ROMEO SPIDER (115_)

De Alfa Romeo Spider (105/115 serie) is een roadster geproduceerd door de Italiaanse fabrikant Alfa Romeo 1966-1993 - met een kleine oplage van 1994 modellen voor de Noord-Amerikaanse markt. De Spider in productie bleef bijna drie decennia. slechts kleine esthetische en mechanische veranderingen. De eerste drie series werden geassembleerd door Pininfarina in Grugliasco en de vierde serie in San Giorgio Canavese. De laatste Spider werd in april 1993 produceerde - de laatste achterwiel aangedreven Alfa Romeo voor de Alfa Romeo 8C Competizione van 2007.

Meer informatie over ALFA ROMEO SPIDER (115_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info