Onderdelen ALFA ROMEO 33 (905_)

De Alfa Romeo 33 (type 905 en 907) is een kleine familie auto geproduceerd door de Italiaanse autofabrikant Alfa Romeo tussen 1983 en 1995. Het was in wezen een evolutie van zijn voorganger, de Alfasud, die was gebaseerd op dezelfde plattegrond, het chassis en de mechaniek zijn hetzelfde met enkele kleine wijzigingen. De Nissan-gebaseerde Alfa Romeo Arna werd kort na de start, het aanbieden van een vergelijkbare grootte auto, maar tegen een lagere kostprijs.

Meer informatie over ALFA ROMEO 33 (905_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info