Onderdelen HYUNDAI H200 Bestelwagen (A1)

De Hyundai Starex is een bestelwagen gebouwd door de Hyundai Motor Company in Zuid-Korea en Indonesië. Eerste generatie modellen in Europa bekend als Hyundai H-1 en de Hyundai H200 in Nederland. Voor de tweede generatie, zijn Australische en Britse markt verkochte modellen als de Hyundai ILOAD (cargo-versie) en Hyundai IMAX (people mover versie), en in continentaal Europa als de Hyundai i800. Europese modellen, zoals die in Australië worden gedifferentieerd als de Hyundai H-1 Cargo (vracht-versie) en Hyundai H-1 Travel (people mover versie) in Nederland het heet Hyundai H300. De People mover versie van de H300 is alleen voor de vloot.

Meer informatie over HYUNDAI H200 Bestelwagen (A1) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info