Onderdelen MINI MINI COUNTRYMAN (R60)

In 1969, onder de eigendom van British Leyland, de Mini werd een facelift gegeven door stylist Roy Haynes, die eerder werkte voor Ford. De gerestylde versie werd de Mini Clubman genoemd, en heeft een vierkanter frontale blik, met behulp van dezelfde indicator / zijlicht montage als de Austin Maxi. De Mini Clubman was bedoeld om de chique Riley en Wolseley versies vervangen. Een nieuw model, genaamd de 1275GT, was gepland als de vervanger van de 998 cc Mini Cooper (de 1275 cc Mini Cooper S naast de 1275GT voor twee jaar voortgezet tot 1971). De Clubman Estate vervangen de Countryman en reizigers.

Meer informatie over MINI MINI COUNTRYMAN (R60) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info