Onderdelen CHEVROLET AVEO Hatchback (T300)

De Chevrolet Aveo is een subcompact auto geproduceerd sinds 2002, oorspronkelijk door de Zuid-Koreaanse General Motors (GM) dochteronderneming, GM Daewoo-en later door andere GM-gelieerde entiteiten. Wereldwijd verkocht in 120 landen onder de zes merken (Chevrolet, Daewoo, Holden, Pontiac, Suzuki, en ZAZ), de eerste generatie Aveo heette oorspronkelijk Daewoo Kalos in de thuismarkt Zuid-Korea en vele exportmarkten. Zuid-Koreaanse modellen werden later omgedoopt Daewoo Gentra, terwijl in andere markten, werd de eerste generatie model op de markt gebracht als de Holden Barina in Australazië, Pontiac G3 in de Verenigde Staten en later Canada, die eerder in Canada als de Pontiac Wave en vervolgens in Canada als de Suzuki Swift +.

Meer informatie over CHEVROLET AVEO Hatchback (T300) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info