Onderdelen CHEVROLET MATIZ (M150)

De Chevrolet Spark is een stadsauto, vandaag de dag geproduceerd onder het merk Chevrolet van General Motors, en oorspronkelijk als Daewoo Matiz. Het is beschikbaar uitsluitend als vijfdeurs hatchback. De eerste generatie van de Daewoo Matiz werd in 1998 gelanceerd door General Motors 'Zuid-Koreaanse divisie van GM Korea, voorheen bekend als Daewoo Motors, het vervangen van de Daewoo Tico. Na de General Motors bedrijf nam de controle over Daewoo Motors in 2002, is het steeds de markt gebracht onder de Chevrolet badge. De tweede generatie model werd geïntroduceerd in 2005, met de derde generatie in 2010 gelanceerd.

Meer informatie over CHEVROLET MATIZ (M150) >>

Model
bouwjaar
09 2000 - 12 2006

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info