Onderdelen CHEVROLET LUMINA Coupé

De Chevrolet Lumina is een naam die wordt gebruikt op vele voertuigen die onder de Chevrolet merk. Eerst ingevoerd voor het 1990 model jaar; Chevrolet gebruikt de naam op een sedan, een coupe en een minivan. De sedan vervangen de Chevrolet Celebrity, de coupe vervangen de Monte Carlo, en de minivan was een geheel nieuw voertuig. De Lumina coupe werd vervangen door de 1995 Monte Carlo, werd de Lumina minivan vervangen door de 1997 Chevrolet Venture, en de Lumina sedan werd vervangen door de 2000 Impala in de VS en Canada; in Mexico, werd het vervangen door de Chevrolet Caprice.

Meer informatie over CHEVROLET LUMINA Coupé >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info