Onderdelen CHEVROLET CAVALIER Coupé

De Chevrolet Cavalier was een compacte auto geproduceerd 1982-2005 door General Motors. Gebouwd op het bedrijf J-platform, de Cavalier produceerde de hoogste omzet in 1984. De Cavalier verving de Monza, die beschikbaar zijn als een 2-deurs coupe, een 3-deurs hatchback en een 3-deurs wagen (met hetzelfde lichaam als de beëindigde Vega wagen, het model is vervangen) was. De goedkope Chevette werd zelfs behouden als de omzet daalde, en werd formeel vervangen door nog kleinere gevangen invoer.

Meer informatie over CHEVROLET CAVALIER Coupé >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info