Onderdelen CHEVROLET NUBIRA Stationwagen

De eerste generatie auto, model J100, werd vrijgegeven aan de markt in 1997 als Daewoo Nubira, en werd verkocht tot 1999. Het werd ontwikkeld als een vervanging voor de GM T-platform gebaseerde Daewoo Nexia en ontworpen door de Italiaanse I.DE.A Instituut . Techniek werd uitgevoerd bij Daewoo inmiddels opgeheven Worthing Technisch Centrum uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk. Sedan, hatchback en stationwagon modellen beschikbaar waren. De naam Nubira is de opdracht vorm van de Koreaanse werkwoord Nubida, zin te doorkruisen. Zo werd de naam gekozen om de aspiratie die deze auto zo goed zou verkopen dat Nubira zou worden gezien kriskras alle uithoeken van de wereld te brengen.

Meer informatie over CHEVROLET NUBIRA Stationwagen >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info