Onderdelen CHEVROLET CAPRICE Coupé

De Chevrolet Caprice is een full-sized auto geproduceerd door de Chevrolet divisie van General Motors in Noord-Amerika voor de 1965 tot 1996 model jaar. Full-size Chevrolet verkoop piekte in 1965 met meer dan een miljoen verkocht. Het was de meest populaire Amerikaanse auto in de jaren zestig en begin jaren zeventig, die, tijdens zijn leven, inbegrepen de Biscayne, Bel Air, en Impala. Geïntroduceerd in medio 1965 als een luxe bekleding pakket voor de Impala vier-deurs hardtop, Chevrolet bood een volledige lijn van Caprice modellen voor de 1966 en de daaropvolgende jaren model, met inbegrip van een "formele hardtop" coupe en een Estate stationwagen. De 1971-1976 modellen zijn de grootste Chevrolets ooit gebouwd. De afgeslankte 1977 en gerestyled 1991 modellen werden toegekend Motor Trend Auto van het Jaar. De productie eindigde in 1996.

Meer informatie over CHEVROLET CAPRICE Coupé >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info