Onderdelen CHEVROLET CORVETTE Coupé

De Chevrolet Corvette is een sportwagen door de Chevrolet divisie van General Motors (GM) die in zeven generaties heeft geproduceerd. Het eerste model, een cabriolet, werd ontworpen door Harley Earl en geïntroduceerd op de GM Motorama in 1953 als concept showauto. Myron Scott wordt gecrediteerd voor het benoemen van de auto na het soort van kleine, wendbare oorlogsschip heet een korvet. Oorspronkelijk gebouwd in Flint, Michigan en St. Louis, Missouri, is de Corvette vervaardigd in Bowling Green, Kentucky en is de officiële sportwagen van het Gemenebest van Kentucky.

Meer informatie over CHEVROLET CORVETTE Coupé >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info