Onderdelen CHEVROLET BERETTA Coupé (1_37)

De Chevrolet Beretta is een front-wheel-drive coupe geproduceerd door de Chevrolet divisie van General Motors De Beretta werd ontworpen in hetzelfde design studio als de Camaro en de Corvette, Chevrolet Exterior Studio 3, en werd gebouwd op de Wilmington, Delaware en Linden , New Jersey assemblagebedrijven met andere GM-L platform modellen, de Chevrolet Corsica, die kort na de Beretta kwam, en de Canada-only Pontiac Tempest vierdeurs sedans. De Beretta werd geproduceerd in de basis, CL, GT, AGV, Indy, GTZ en Z26 modellen. Een convertible was de pace car voor de 1990 Indianapolis 500, en GM in eerste instantie kondigde een productie cabriolet replica, maar werd in plaats daarvan een coupe versie aangeboden.

Meer informatie over CHEVROLET BERETTA Coupé (1_37) >>

Model
bouwjaar

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info