Onderdelen VW GOLF VI Cabriolet (517)

De nieuwe Volkswagen Golf Cabriolet werd gepresenteerd op de 2011 Geneva International Motor Show, Volkswagen noemt het nieuwe model "een nieuw hoofdstuk van een wereldwijd succesverhaal". De vierzitter heeft een zachte top met een elektro-hydraulische aandrijving die boven de Golf's opent in 9,5 seconden. De top kan ook worden geopend of gesloten tijdens het rijden met een snelheid van maximaal 30 km / h (19 mph). Na een negen jaar zonder een cabriolet Golf, zal dit de eerste Cabriolet model onder de familie Golf sinds 2002 zijn.

Meer informatie over VW GOLF VI Cabriolet (517) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info