Onderdelen VW CRAFTER 30-50 Bestelwagen (2E_)

De Volkswagen Crafter, geïntroduceerd in 2006 en gebouwd door Daimler AG, is de grootste 3-5 ton van verkocht door Volkswagen Commercial Vehicles. Het is de derde generatie van de Volkswagen LT truck, die is in productie sinds 1975. Beginnend met de tweede generatie, de LT / Crafter is een rebadged Mercedes Sprinter met een VW aandrijflijn. Ook verkocht door Daimler de Mercedes Sprinter, en vroeger als de Freightliner Sprinter en Dodge Sprinter, de Crafter officieel vervangen de 31-jarige LT naambord, hoewel bekend is als de LT3 als zijn productie-installatie code.
De belangrijkste Europese concurrenten zijn de Renault Master / Opel Movano / Nissan NV400, Ford Transit, Fiat Ducato / Citroën Jumper / Peugeot Boxer en Iveco Daily.

Meer informatie over VW CRAFTER 30-50 Bestelwagen (2E_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info