Onderdelen VW FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4)

De Volkswagen Fox is een stadsauto geproduceerd en ontworpen door Volkswagen Brazilië en verkocht in Latijns-Amerika sinds 2004 en in Europa sinds 2005. Momenteel word de Fox geproduceerd als driedeurs en vijfdeurs hatchback. Er is ook een mini-SUV-versie, genaamd Crossfox, en een mini-MPV / stationwagon model genaamd Suran, SpaceFox, SportVan of Fox Plus afhankelijk van de markt.
In Zuid-Amerika, past het tussen de twee supermini broers, de lage kosten Gol en de Polo. In Mexico werd de Lupo genoemd, vanwege de achternaam van de toenmalige huidige president Vicente Fox. VW van Mexico daalde de Lupo na een korte aanloop van 2009 modellen te wijten aan slechte verkoop en vervangen samen met de leeftijd van Pointer en Derby door de VW Novo Gol. De SportVan is ook stilletjes stopgezet beginnend februari 2010 in Mexico als gevolg van slechte verkoop.
In de Europese markt, is de Fox vervangen door de Lupo stadsauto als de entry-level auto in de line-up.
Maar nu Volkswagen is gestopt met het maken van de Fox in 2011 en het is nu vervangen door de Volkswagen Up.
Net als de hedendaagse Polo, is de Fox gebaseerd op Volkswagen PQ24 platform.
Volkswagen verwierf de rechten op de naam in 1969 door de aankoop van NSU. De originele NSU Fox was een motor-fiets voor het eerst gezien in 1949, en Volkswagen had vervolgens gebruikt de "Fox" naam in sommige markten voor speciale editie Volkswagen Polo. De Audi 80 geproduceerd in de jaren 1970 gebruikt ook de naam Fox op voertuigen verkocht in Australië en de VS.
In november 2009 werd de nieuwe Fox 2010 werd onthuld in Brazilië en later ook in Argentinië.

Meer informatie over VW FOX Hatchback (5Z1, 5Z3, 5Z4) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info