Onderdelen VW CADDY III MPV (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ)

De derde generatie van de Volkswagen Caddy debuteerde Eind 2003 in de RAI Commercial Vehicle Show in Amsterdam, Volkswagen Commercial Vehicles debuteerde de Typ 2K Caddy bestelwagen. De caddy onderging een facelift aan de nieuwe designtaal van Volkswagen voertuigen overeenkomen in het najaar van 2010, de veranderingen zijn onder meer agressieve front met nieuwe koplampen en grill vergelijkbaar met de Volkswagen Golf Mk6.

De Typ 2K deelt 50% van de modules met de Volkswagen Golf MK5 en Volkswagen Touran. Het nieuwe model Caddy heeft een meer aerodynamisch design, de hoek van de voorruit en de A-stijl is meer horizontaal, dit maakt het dashboard groot en de motorkap klein.

De volledige Caddy line-up varieert van een Panel Van, Window Panel Van, Kombi, Caddy Life (7-zits familie versie), en een camping versie, genaamd de Caddy Tramper of Caddy Life Camper.

Meer informatie over VW CADDY III MPV (2KB, 2KJ, 2CB, 2CJ) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info