Onderdelen VW JETTA II (19E, 1G2, 165)

De Mark 2 serie is de langstlopende Jetta tot nu toe. Hij is in Europa geïntroduceerd in het begin van 1984 en in Noord-Amerika in 1985, de tweede generatie Jetta bleek een verkoop succes voor Volkswagen zijn. De auto is verzekerd van de titel van best verkochte Europese auto in Noord-Amerika, Farmers Journal COTY 1991. Op basis van de nieuwe tweede generatie Golf platform verkocht dan de vergelijkbare Golf met twee-op-een in die markt. De auto was groter, zwaarder, en kon vijf mensen meenemen in plaats van vier stoel als in de Mark 1. Buitenmaten toegenomen in alle richtingen. Totale lengte steeg met 100 millimeter (3.9 in), de wielbasis groeide 66 millimeter (2.6 in), en de breedte gingen 53 millimeter (2.1 in). De suspensie opzet was in wezen gelijk aan de eerste generatie, hoewel enigszins verfijnd, bijvoorbeeld door de opname van een afzonderlijke subframe voor montage met het voorste armen geluidsisolatie, en verbeterde Demperrubbers alle componenten helpen.  Aerodynamica is aanzienlijk verbeterd, met een Cw-waarde van 0,36. Met een 470-liter (16,6 FT3) bagageruimte, had de stam bijna net zo groot als sommige full-sized Amerikaanse sedans gegroeid. Binnenlandse ruimte werd ook verhoogd, waarbij de klasse EPA veranderd van sub-compact tot compact.

Meer informatie over VW JETTA II (19E, 1G2, 165) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info