Onderdelen VW GOLF IV Cabriolet (1E7)

Net als bij de Golf Mk2, heeft Volkswagen geen cabriolet versie van de Golf Mk4 gemaakt. Integendeel, ze faceliftte de voorbumper, spatborden, grille en motorkap aan om het op de Mk4 Golf styling te laten lijken maar een Mk3 chassis passen. VW is erin geslaagd om een ​​aantal niet-structurele Mk4 onderdelen te nemen en zoals fender repeaters, koplampen, zijspiegel caps, achter licentie tag lichten, 3-spaaks stuurwiel airbag enz. De achterste kreeg ook een nieuw ontworpen bumper met het kenteken bad verplaatst van het luik en een Mk4 handvat met een grotere VW embleem boven aan de achterkant van een Mk4 Golf te laten lijken. Het interieur is grotendeels hetzelfde als een Mk3 interieur sparen voor een Mk4 stijl 3-spaaks lederen stuurwiel gebleven, een geweven dashboard, zwaar versterkt voorstoelen met ingebouwde zijairbags, en het gevaar switch verplaatst van de stuurkolom naar het instrumentenpaneel. Het interieur verlichting in de cabine werd overgeschakeld naar de blauwe en rode tint in de Mk4 en een aantal van de meer bekende Mk3 onderdelen werden verchroomd zoals de binnenste portiergrepen, noodremknop, deur stakers, voor veiligheidsgordel ankers, sleutel cilinders en shifter knop met automatische transmissie uitgeruste auto's. Er zijn een aantal technische overdrachten, maar ook, de voornaamste is de startonderbreker en motor computer uit de Golf Mk4 wordt gebruikt met de oudere Mk3 motor mechaniek.

Meer informatie over VW GOLF IV Cabriolet (1E7) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info