Onderdelen VW PASSAT ALLTRACK B7 (365)

In oktober 2010 presenteerde Volkswagen op de 2010 Tokyo Motor Show de Passat Alltrack. De Passat Alltrack overbrugt de kloof tussen de reiziger VW bereik en het SUV gamma bestaande uit de Tiguan en Touareg.

De Passat Alltrack heeft verhoogde bodemvrijheid 135-165 mm welke aanpak hoek verbetert 13,5-16 graden, afloophoek 11,9-13,6 graden en hellingshoek 9,5-12,8 graden in vergelijking met de standaard Passat wagon. Passat Alltrack is de enige VW in de passagiersruimte bereik 4Motion bieden met off-road rijden programma, de off-road-systeem werkt in combinatie met het ABS, elektronisch sperdifferentieel (EDS), DSG & heuvel afdalen naar de inrichting op het voertuig te controleren in een off road expeditie.

Meer informatie over VW PASSAT ALLTRACK B7 (365) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info