Onderdelen TOYOTA FJ CRUISER (GSJ1_)

De Toyota FJ Cruiser is een retro-stijl SUV met styling en off road prestaties doen denken aan de originele Toyota FJ40 Land Cruisers. Geïntroduceerd als een concept car op de januari 2003 North American International Auto Show, werd de FJ Cruiser goedgekeurd voor productie na positieve reacties van consumenten en debuteerde op de januari 2005 North American International Auto Show in de uiteindelijke productie vorm. De FJ Cruiser is gebouwd door Toyota dochteronderneming Hino Motors in Hamura, Japan sinds 2006 en heeft veel structurele onderbouwing van de Toyota Land Cruiser Prado. Op 5 november 2013 kondigde Toyota aan het 2014 model jaar Trail Teams editie zou de "Ultimate Edition" worden genoemd en dat het 2014 model jaar zou de laatste zijn voor de FJ Cruiser zijn. Zijn niet bekend opvolger aangekondigd.

Meer informatie over TOYOTA FJ CRUISER (GSJ1_) >>

Model
bouwjaar

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Car Parts? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.

Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies om de website te laten functioneren, betere inzichten te krijgen voor een nog beter gebruiksgemak, en voor de personalisatie van onze website en advertenties. Meer info