Onderdelen TOYOTA CELICA Cabriolet (_T18_)

Gedurende de levensduur van de Celica is hij aangedreven door verschillende viercilinder motoren. De belangrijkste verandering vond plaats in augustus 1985, toen aandrijving lay-out van de auto werd veranderd van achterwielaandrijving naar voorwielaandrijving. Tijdens de eerste drie generaties, werden Amerikaanse markt Celicas aangedreven door verschillende versies van Toyota's R-serie motoren. De vierwielaandrijving turbocharged model genaamd GT-Four wereldwijd (All-Trac Turbo in de VS) werd geproduceerd van 1986-1999. Variable Valve Timing kwam in bepaalde Japanse modellen beginnen in december 1997, en werd standaard in alle modellen vanaf 2000 . Door zeven generaties, is het model gegaan door vele revisies en design vorken, met inbegrip van de Toyota Celica Supra (later bekend als de Toyota Supra). De Celica was leverbaar als sedan en liftback coupes, evenals een cabriolet.

Meer informatie over TOYOTA CELICA Cabriolet (_T18_) >>

Model
bouwjaar

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en als eerste op de hoogte van onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vindt je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info

CHAT