ZIMMERMANN

Zimmermann

Zimmermann is een automotive merk dat remonderdelen voor bijna elk automerk produceert. Al meer dan 50 jaar is Zimmermann aanwezig op de markt. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen vooral auto-onderdelen die te maken hebben met de rem van personen auto’s. Sinds de eerste auto’s die ze voorzagen van remschijven staan ze al bekend als een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand merk.

De laatste jaren zijn ze bij Zimmermann vooral bezig geweest met het uitbreiden van de productiecapaciteit. De onderdelen worden door computergestuurde robots in elkaar gezet voor de snelst mogelijke productie en de hoogste kwaliteit die voldoet aan de OEM-normen. Het totale productie programma bestaat uit wel 2000 verschillende rem componenten die geëxporteerd worden naar meer dan 60 landen.

Voorraad Zimmermann

Het uitbreiden van de productiecapaciteit en de voorraad is vooral voorspoedig gegaan door het logistiek centrum in Sinsheim in zuidwest Duitsland. Een enorm magazijn met rond de 17.000 m2 aan opslagruimte. De distributeurs hebben hierdoor toegang tot meer dan 550.000 onderdelen. Dit werkt allemaal goed mee aan het doel van het bedrijf: zo veel mogelijk vraag in de automarkt kunnen voorzien met een wijde selectie aan producten.

Zoals gezegd gaat het bij Zimmermann puur om remmen en veiligheid. De grootste producten van dit merk zijn remblokken, remmensets, remklauwen, remschoenen, remtrommels, remschijven en handremmen.

Aanbod Zimmermann bij Bogijn Automotive

Bij Bogijn hebben wij van dit merk onder andere remtrommels, remblokkensets en remschoensets. Voor elk automerk is er een oplossing, Volskwagen, Opel, Renault, Mercedes ga zo maar door. U kunt uw auto door middel van het kenteken bij ons opzoeken en kijken welke producten er voor uw auto toepasselijk zijn. Nagenoeg alle producten zijn voldoende op voorraad en binnen enkele werkdagen leverbaar.

Bij Otto Zimmermann gaat u gegarandeerd voor de juiste uitkomst als u remonderdelen zoekt voor uw auto of busje.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van Zimmermann. Zie hieronder het complete Zimmermann assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Remmen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info