YUASA

‘ADVANCED ENGINEERING, PREMIUM QUALITY, UNMATCHED RELIABILITY’

Yuasa Battery, Inc. produceert al sinds 1979 accu’s in de VS. Yuasa is een toonaangevende fabrikant en distributeur van batterijen voor auto’s, motors en eigenlijk elk voertuig met een motor. Yuasa is de norm voor geïmporteerde batterijen voor industriële toepassingen zoals UPS (ononderbroken voeding), beveiligingssystemen en nog veel meer.

Meer dan enkele decennia worden Yuasa accu’s erkend als de ‘beste motorsportbatterij’ in de VS en wereldwijd. Het merk is leverancier van OE producten aan fabrikanten van allerlei automerken. Daarnaast zijn er dus ook talloze vervangende onderdelen voor de aftermarket die van exact dezelfde kwaliteit zijn als originele onderdelen.

 

Yuasa's moedermaatschappij, GS Yuasa, gevestigd in Japan, viert zijn 100-jarig jubileum. GS Yuasa heeft het op een na grootste aandeel in de wereldwijde markt voor lood-zuur batterijen, de productie van accu’s voor auto's, aandrijflijnen en industriële accumarkten.

Yuasa auto onderdelen

Zoals gezegd produceert Yuasa accu’s voor de motorsport. Bovendien hebben ze ook accu’s voor de industriële sector. Het assortiment wordt steeds meer uitgebreid. Zo hebben ze nu ook artikelen als startkabels en jumpstarters. Daarnaast wordt het assortiment nog uitgebreid met steeds meer accessoires voor de accu.

Yuasa accu's en batterijen bij Bogijn

Van Yuasa verkopen wij een heel flink aantal accu’s/batterijen. Yuasa is een erg breed accu merk en heeft voor vrijwel ieder type auto een auto-accu beschikbaar. Vaak ook voor de uwe! Zoek eenvoudig via uw kenteken de juiste accu voor uw voertuig! (ga naar uw voertuig en klik op 'accu'). Mocht er onverhoopt iets niet beschikbaar zijn (niet leverbaar of niet op voorraad), neem dan gerust contact met ons op. We zoeken dan samen naar een oplossing, u gaat hoe dan ook met een passende accu naar huis!

Eventueel hebben we ook Palidium accu's in ons assortiment, kijk hier voor de Palidium accu’s.
Zie hieronder alle Yuasa onderdelen.

Startsysteem

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info