VIKA

VIKA Autoparts

VIKA is de ultieme expert op het gebied van auto onderdelen voor Skoda, Volkswagen, Audi en SEAT. Het merk bewijst zich al jarenlang op de markt met hun betrouwbare, kwalitatief hoogstaande producten en met hun brede assortiment met onderdelen voor bijna elk gedeelte van een auto.

Auto-onderdelen voor de motor, koppeling, chassis en besturing, transmissie, remmen en regelaars worden vertegenwoordigd door het VIKA-merk en ze zijn allemaal verzekerd van de kwaliteitsnorm van de internationale markt. Speciaal voor het remsysteem is voldaan aan de EU E-mark kwaliteitsauthenticatie standaard. Met een blijvende focus op innovatie zal VIKA zich blijven uitbreiden om zo te groeien en meer producttypes voor onze klanten aan te kunnen bieden.

VIKA productaanbod

Zoals gezegd levert het merk onderdelen voor vier verschillende populaire automerken. Het assortiment is breed en dat zie je in het aanbod. Er zijn artikelen voor de motor, airconditioning, sturen, transmissie, remmen, elektrische onderdelen, versnelling, koppeling, suspensie en artikelen voor de buitenkant van een auto. In totaal bieden ze rond de 20.000 onderdelen aan voor de aftermarket. Meer dan 8.000 Skoda-onderdelen, meer dan 10.000 voor Volkswagen, bijna 4.000 voor Audi en bijna 3.000 onderdelen voor SEAT. Als u eigenaar bent van een auto van een van deze merken is de kans dus klein dat u van VIKA niks gaat vinden.

VIKA bij Bogijn

Bij Bogijn hebben wij een groot deel van het assortiment aan te bieden. Het gaat hier vooral om artikelen voor brandstofmanagement, cilinderkoppen, koeling, luchttoevoer en de rem. Eerder is aangegeven voor welke automerken dit merk onderdelen maakt. Kijk of er voor uw Skoda, SEAT, Audi of Volkswagen ook artikelen van dit merk aanwezig zijn. Doe de kentekencheck op onze webshop. Voer uw kenteken in en u ziet gelijk welke producten er voor uw auto van toepassing zijn, en in welke hoeveelheid.

Bij Bogijn Automotive hebben we een zeer gevarieerd assortiment, zo voeren we onder andere erg veel artikelen van VIKA. Zie hieronder het complete VIKA assortiment, staat er iets tussen wat onverhoopt niet beschikbaar is, laat het ons even weten en we gaan voor u aan de slag!

Aandrijving

Airconditioning, airco

Automatische aandrijving

Brandstofmanagement

Cabine

Carburateur

Carrosserie

Carter, krukaskamer

Chemische produkten

Cilinderkop

Comfortsysteem

Comfortsysteem, universeel

Dynamo

Elektrische universele delen

Gereedschap, universeel

Gloeisysteem

Handmatige versnelling

Instrumenten

Interieur

Koeling

Koplampreiniging

Koppeling

Krukasaandrijving

Luchttoevoer

Mengsel

Motormanagement

Motorophanging

Ontstekingssysteem

Pneumatisch systeem

Remmen

Riemaandrijving

Ruitenreiniging

Secundaire luchttoevoer

Signalisatie

Smering

Snelheidregelsysteem

Speciaal gereedschap, universeel

Standaard onderdelen

Startsysteem

Stuurdelen

Uitlaatgasrecirculatie

Uitlaatinstallatie

Veiligheidsystemen

Vergrendelsysteem

Vering / demping

Verlichting

Verwarming/ventilatie

Werkplaatsuitrusting

Wielaandrijving

Wielen

Wielophanging

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je niks missen van Bogijn Automotive? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Kosteloos, altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en onze kortingsacties.


Laagste prijsgarantie

Vind je het onderdeel ergens anders goedkoper inclusief verzendkosten? Dan krijg je het verschil terug + nog eens 10% korting als bedankje!
Kijk hier hoe het werkt!

Ik begrijp het

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, maakt Bogijn.nl gebruik van cookies. Meer info